Solars

blog_002

Arriba la calor i amb ella les ganes de passar més temps a l´aire lliure: passeigs, terrassetes, platja,...

El sol té molts efectes beneficiosos per a la nostra pell i ossos ja que és una font de vitamina D, però també comporta un risc.

Si durant tot l´any t´insistim en la importància d´usar fotoprotecció a diari, amb l´arribada del bon temps, aplicar un bon fotoprotector solar cada dia és fonamental per a estar protegits de les radiacions solars.

L´ideal és no exposar-nos de forma perllongada i directa al sol, recorda que és el principal causant de l'envelliment cutani. A més, el rostre és una de les zones més exposades a la radiació solar, per això és fonamental tenir-ne una cura especial.

De res serveix que seguim una rutina cosmètica molt el.laborada i amb moltíssims productes si ens oblidem d'una de les passes fonamentals: el protector solar.

Què he de tenir en compte per a estar correctament fotoprotegit del sol?

És senzill, però hem de ser constants. Només has de seguir aquestes pautes:

- Aplicar protecció solar a diari.
Cada dia, durant tot l´any, sigui quin sigui el temps: Plogui, nevi o faci sol.
Això és perquè els raigs UV atravessen els núvols i són igualment perjudicials per a la nostra pell, inclús durant els dies més ennuvolats.

- Fer servir la quantitat necessària.
La quantitat necessària per a estar ben fotoprotegits és, per a la cara, la quantitat que omple el llarg dels dits índex i anular.
Ha de cobrir-nos totalment cara i coll.
Et sembla molta quantitat? És important trobar un protector solar amb una textura amb la que et sentis còmode. Però mai reduïr la quantitat.
Si el mateix fotoprotector et dura d´un estiu a un altre... Alguna cosa fas malament.

- Reaplicar cada dues hores.
És important reaplicar la fotoprotecció cada dues hores per a continuar estant ben fotoprotegits.
Aquesta és una de les coses que més mandra ens pot donar, per això, t´aconsellem formats més còmodes i lleugers com per exemple pòlvores o boires.
Les pots portar a la teva bossa o motxilla i a més, es poden aplicar a sobre del maquillatge.

No hi ha excuses!

Escull el fotoprotector que millor s´adapti a les necessitats de la teva pell i, també, a les teves preferències. És importantíssim que et sentis còmode amb el teu fotoprotector ja que d´aquesta manera, no et farà mandra fer-lo servir.

Tens dubtes? A Farmàcia Santigosa hi som per a ajudar-te, som experts en la cura de la teva pell. T´assessorem per a que trobis la rutina que millor s´adapti a tu.

Consulta´ns!

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Estrenem web!
 

Comentaris

Encara no s'han fet comentaris. Sigues el primer a enviar un comentari
Convidat
Dissabte, 25 Mai 2024