Serveis

Image

Atenció personalitzada

Atenem les seves necessitats, responem els seus dubtes, donem consells de salut, sempre de manera individualitzada i amb dedicació. Disposem de zona d'atenció personalitzada per a aquelles consultes que requereixen més intimitat.

Image

Sistema personal de dosificació (SPD)

Sistema que facilita el cumpliment del tractament farmacològic en pacients amb dificultats per a organitzar la seva medicació. Dissenyat per a garantir l´adherència i seguretat del tractament establert pel metge.

Image

Fórmules magistrals

Disposem de laboratori propi per a l´elaboració de fórmules magistrals i preparats oficinals.
Les fórmules magistrals són medicaments fets a mida per a un pacient en particular quan en el mercat no hi és o no existeix en la dosificació necessària. Només sota prescripció mèdica.
Els preparats oficinals són medicaments elaborats i garantits per un farmacèutic, enumerats i descrits pel Formulari Nacional. No requereixen recepta mèdica. Exemples: Alcohol boricat a saturació, permanganat potàsic 1/10000 solució aquosa, eosina al 2% solució aquosa, minoxidil al 2% solució,...

Image

Dermofarmàcia

Disposem d´un ampli estoc en productes facials, corporals, capil.lars, solars,.. Sempre acompanyats del nostre consell farmacèutic per a garantir la millor elecció i èxit del tractament.

Image

Determinació de paràmetres biològics

Glucosa basal, hemoglobina glicosilada, perfil lipídic (colesterol total i fraccions+ triglicèrids) i grup sanguini.
Amb una petita punció al dit i 10 minuts, podem obtenir el resultat d´aquests paràmetres.
Consells per a reduir factors de risc càrdiovascular.

Image

Anàlisi capil.lar

Amb la col.laboració de Laboratoris Rueber, posem a la seva disposició un especialista que li realitzarà un estudi capil.lar. Amb l´ajuda d'una microcàmera determinarem el seu estat i possibles patologies. Sense cap compromís, rebrà proposta de tractament i posteriors seguiments.

Image

Mesura de la pressió arterial

Mesura i seguiment dels valors de pressió arterial, màxima i mínima. Consells per a reduir factors de risc càrdiovascular.